KORAK PREMA USPJEHU – konferencija za poslodavce

Dana 2. listopada 2020. organizirali smo u restoranu Marun (Zagreb Tower) konferenciju za poslodavce prema projektu „Korak prema uspjehu“, financiranom iz Europskog socijalnog fonda. Cilj je ove konferencije bio povezati korisnike našeg projekta, nezaposlene slijepe osobe koje su tijekom projekta stekle zvanja medicinskog masera, wellness terapeuta i aroma terapeuta, sa poslodavcima koji se bave navedenim djelatnostima. Isto tako smo poslodavce informirali o potporama koje mogu koristiti za zapošljavanje i slijepe osobe. Na konferenciji su govorili: Ana Marinović ispred Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, Dina Glavan iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Patrick Galeski, voditelj projekta, Marija Ciglar, predsjednica Udruge slijepih Međimurske županije, Iva Toš iz Udruge slijepih Sisačko-moslavačke županije, Branimir Šutalo, predsjednik Udruge slijepih Zagreb, te poslodavci Marijan Turkalj i Gordan Radić. Konferenciju je vodio Goran Denis Tomašković, izvršni direktor naše Udruge.