Našem društvenom poduzeću donirana nova oprema

Povodom svečanosti u srijedu u pogonu proizvodnje sapuna Sfera Visia pojačana novim kotlom

Svečanim puštanjem u rad kotla za proizvodnju tekućeg sapuna Sfera Visia socijalno poduzetništvo USZ-a pridružilo se popisu izabranih na kojem su Poliklinika Suvag, te Dječji vrtić Vrbovec u koje je TIKA, Turska razvoja agencija uložila svoja sredstva. Među uzvanicima bili su veleposlanik Republike Turske Mustafa Babur Hizlan, koordinator TIKE za Hrvatsku Haşim Koç, izaslanica gradonačelnika Helena Majerić, predsjednik Hrvatskog saveza slijepih Vojin Perić u društvu izvršne direktorice Andreje Veljače, te koordinatorice projekata Lovorke Horvačić, stručnjak za PR i komunikacije vlasnik i direktor tvrtke Apriori World Danijel Koletić, te predsjednik USZ-a Branimir Šutalo. Riječ je o donaciji od 240. 000,00 kuna te su sredstva posve utrošena za nabavu opreme za proizvodnju tekućeg sapuna od PIOAS-a tvrtke vlasnika Marijana Hrastinskog koji je opremu prilagodio slijepima i slabovidnima.Predstavnici donatora dobili su na poklon radove članova USZ-a slike od filigranskog papira (quilling) i figurice od terakote. Uz zvuke gitare Predraga Krajnovića mogla se probati i baklava koju je donirala tvornica iz Lukavca-New Bakery Lukavec.