Poziv na prezentaciju pomagala tvrtke Cobolt u Udruzi Slijepih Zagreb

Poštovane članice i članovi!

Pozivamo Vas na prezentaciju pomagala za slijepe i slabovidne osobe, tvrtke Cobolt Systems Ltd iz Velike Britanije. Prezentaciju će voditi direktor tvrtke Simon Cox uz nazočnost predstavnice tvrtke za Hrvatsku, Jasmine Kuhar. Nakon kratkog predavanja o osnivanju i poslovanju tvrtke uslijedit će prezentacija cjelokupnog asortimana proizvoda koje nudi tvrtka Cobolt Systems, kada ćete moći pogledati i isprobati sva izložena pomagala, kao što su npr.: indukcijska ploča za kuhanje, kombinirana pećnica, mjerni vrč, kuhinjske i osobne vage, razne vrste povećala, satova, posuđa za pripremanje hrane….itd. Mi smo tu da odgovorimo na sva Vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o svemu što će Vas zanimati.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 14. veljače 2019. godine, u Udruzi slijepih Zagreb, Draškovićeva 80/III, s početkom u 16:30. Na prezentaciji će biti osigurano prevođenje sa engleskog jezika.

Veselimo se Vašem dolasku!