Prezentacijska radionica Medicine Pokreta

Poštovane članice i članovi!

Medicina Pokreta (Movement Medicine) je suvremena šamanska plesna praksa kroz koju plesač u svakome od nas dobiva priliku da se poveže sa spontanim pokretima svoga tijela i srca. Dok vođeni glazbom i uputama dopuštamo tijelu da se počne spontano i nesputano izražavati, otvaramo prostor dublje inteligencije u nama- inteligencije onog dijela nas koji je oduvijek živ, slobodan, protočan i spontan – otvaramo se da dublje udišemo svijet oko nas i da se povežemo s ritmom života koji nas nosi – ne samo tokom sata plesa nego i u svakodnevici.

Pozivamo sve zainteresirane na radionicu na kojoj će biti prezentirana ova tehnika u četvrtak 19. travnja 2018. s početkom u 19.00 sati u našoj udruzi. Za ovu plesnu praksu nije potrebno nikakvo prijašnje iskustvo, a svi zainteresirani su dobro došli. Potrebna je boca vode i volja da se pokrenemo.

Radionicu će voditi Tamara Sertić. Ona se bavi tjelesno-orijentiranom psihoterapijom te radi individualno i grupno s odraslima i adolescentima unutar Centra Meleta. Unutar vlastite terapijske prakse vodi i satove plesne prakse Movement Medicine. Svoju profesiju pronašla je tražeći podršku i odgovore za sebe, a obje prakse postale prostor neiscrpne riznice istraživanja sebe i strastvene podrške drugima na njihovom putu. Tamara je edukaciju za Movement Medicinu završila na School of Movement Medicine u Velikoj Britaniji.

Radujemo se Vašem dolasku!