Uživanje u božanstvenim mirisima Lush proizvoda

Krajem 2021. godine bili smo darivani raznim donacijskim poklonima za djecu. No, doslovno smo bili preplavljeni prekrasnom  donacijom Lush  proizvoda za koje već odavno znamo kako se  njihov „miris daleko čuje“. Eh, da ste nas posjetili samo u dvanaestom mjesecu. Osjetilo se to cijelom Draškovićevom ulicom.

Dobrom voljom preko naših aktivnih planinara i njihovom suradnjom pokrenuta je akcija i udruga je ubrzo bila preplavljena bogatim mirisima. Bilo je tu kutija, kremica, kupki, sapuna i sapunčića, kuglica raznih boja koje su nažalost preteške za bor, ali se tako lijepo kupa u njima da cijeli prostor svježe miriše. Naravno da su djeca uživala jer je namjera bila da ih darujemo  povodom Svetog Nikole.

Uživale su i naše ženske kolegice u otkrivanju divnih oblika i boja. Da ste ih samo mogli vidjeti kako je to izgledalo, kakav je „ nered „ nastao u našem hodniku. Bilo je tu i posla za prevoditelje, jer trebalo je znati čemu sve to služi. Trebale su i ruke za slaganje manjih paketića. Da si barem malo  približite događanja, dajemo  Vam nekoliko fotografija te uz njih svu tu čaroliju. Samo mi je žao što ne možete osjetiti miris.

Nema veza što je Sveti Nikola malo zakasnio. Bilo je tu i drugih poklona naših donatora za koje isto imamo samo riječi zahvale. Djeci su ipak pokloni stigli na vrijeme, djeci nikad nije kasno za njih. Poklon je ipak poklon.

Hvala svima za sudjelovanje, vrijedne ruke, dobru volju,  izdvojeno vrijeme, hvala planinarima,  a najviše hvala izdašnim i dobrim donatorima.