Obavijest za članarinu i godišnje karte za 2023. godinu

Obavijest za članarinu i godišnje karte za 2023. godinu

Obavijest za članarinu i godišnje karte za 2023. godinu

Poštovane članice i članovi,

Obavještavamo vas da je Upravni odbor Udruge slijepih Zagreb na svojoj 7. sjednici održanoj 12. 12. 2022. donio odluku da članarina za 2023. godinu iznosi 15 EUR.

Članarina se može uplatiti na blagajni Udruge, putem poštanske uputnice ili  uplatom na račun Udruge, IBAN: HR9423600001101265674.

Pretplata za glasilo Udruge „Vidici“ za 2023. godinu iznosi 4 EUR.

Također vas obavještavamo da je Zagrebački električni tramvaj temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba započeo sa punjenjem besplatnih godišnjih pokaznih karata za osobe s invaliditetom.

Karte možete puniti osobno na prodajnim mjestima ZET-a ili donijeti u Udrugu kako bi ih mi napunili u ZET-u.

Pravo na besplatnu godišnju pokaznu kartu ZET-a za 2023. godinu imaju svi članovi Udruge slijepih Zagreb s prebivalištem u Gradu Zagrebu koji su evidentirani u bazi Grada Zagreba i ZET-a za 2023. godinu.

Oni članovi koji do sada nisu ostvarili pravo na besplatni prijevoz, a imaju na njega pravo sukladno članku 35. Odluke o socijalnoj skrbi,  mogu to pravo ostvariti podnošenjem zahtjeva u pisarnicama područnih ureda gradskih upravnih tijela Grada Zagreba.

Članovi Udruge s područja Grada Zaprešića i Velike Gorice također će moći ostvariti to pravo nakon ovjere tiskanica i popisa članova od strane tih Gradskih uprava, a o čemu ćemo vas naknadno obavijestiti.

Srdačan pozdrav!

Vaša Udruga